Werken

Samen werken we in een bijzonder gebouw aan de Bergweg ten dienste van bewoners en voeren allerlei werkzaamheden uit en organiseren activiteiten.

De kandidaat wordt uitgenodigd op locatie Bergweg voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt uitleg gegeven over het project en werk-leerbedrijf. Er volgt een korte rondleiding. Mocht de kandidaat aangeven enthousiast te zijn en een klik te ervaren, dan volgt direct een intakegesprek.

De kandidaat wordt begeleid door een werkbegeleider en jobcoach. De jobcoach heeft meerdere keren per week contact met de kandidaat en werkbegeleider.
De nadruk in 1e fase ligt echt op activering en de ontwikkeling van (basis) werknemersvaardigheden. Daarna volgt er een uitgebreide evaluatie, er wordt samen met de werkbegeleider, coach en kandidaat gekeken of de gestelde doelen behaald zijn en welke vervolgstappen er nog nodig zijn.

Ook wordt gekeken welke werkomgeving en taken het meest affiniteit hebben gekregen en geschikt zijn. Er kan eventueel een assessment of beroepskeuzes test worden afgenomen. Ook wordt opnieuw gekeken welke begeleidingsbehoefte er in een vervolgfase (nog) nodig is. De totale traject duur zal individueel verschillen. Dit zal gaan variƫren tussen de 6 en 18 maanden.