Weekmenu 29 november – 5 december

Weekmenu 29 nov. t/m 5 dec. / dagschotelprijs € 6,50 / 17.00-19.00 uur

 

 

Maandag 29 november

Gesloten.

 

Dinsdag 30 november

Kip cordon bleu met gekookte aardappelen en Mexico mix.

 

Woensdag 01 december

Zuurkool stamppot met rookworst.

 

Donderdag 02 december

Nasi met kip, loempia, omelet reepjes en pindasaus.

 

Vrijdag 03 december

Gebakken mosselen met aardappelen en sla.

 

Zaterdag 04 december

Rundergoulash, aardappelpuree en rode kool.

 

Zondag 05 december

Varkenslapje, bloemkool met kaassaus en pommes duchesses.

 

 

 

 

Wilt u iets anders dan het dagmenu dan kunt u dit

met de kok bespreken.

heeft u een allergie? overleg met ons!