Maandag 15 november
Gesloten.
Dinsdag 16 november
Kipsaté met friet en een rauwkostje.
Woensdag 17 november
Rundersteak met gegrilde courgette, aardappelpuree en jus.
Donderdag 18 november
Gebraden beenham, gekookte aardappelen met honing mosterd saus en koolsalade.
Vrijdag 19 november
Lekkerbekje met remoulade saus, friet en een salade.
Zaterdag 20 november
Hutspot met jus en rookworst.
Zondag 21 november
Gemarineerde speklapjes met jus, rode kool en pommes duchesses en een huzaren salade.
Driegangenmenu – € 12,50:
- Vermicellisoep
- Gemarineerde speklapjes met jus, rode kool en pommes duchesses en een huzaren salade.
- Ijscoupe Bergweg.
Wilt u iets anders dan het dagmenu dan kunt u dit
met de kok bespreken.
heeft u een allergie? overleg met ons!