Dagmenu’s 21 t/m 25 juni

Dagschotel 21 t/m 25 juni

 

Maandag 21 juni

Frietdag; friet, friet/mayonaise, friet/ketchup of curryketcheup, friet special, kroket, frikandel, kaassoufflé, bamihap, gehaktbal met ui, satésaus.

 

Dinsdag 22 juni

Gebakken varkenshaas met champignonroomsaus en ‘’Bonne Femme” garnituur

 

Woensdag 23 juni

Gebraden kippenbout ‘’Provencaal’’ met citroen, tijm, rozemarijn en zeezout met gepofte paprika en gebakken friet.

 

Donderdag 24 juni

Gestoofde sucade en gegratineerde prei, aardappelen gekookt in jus met zilveruitjes.

 

Vrijdag 25 juni

Kabeljauwfilet met witte wijnsaus, pesto, bospeen en aardappelpuree.

 

 

Dagschotelprijs: € 6,50

 

heeft u een allergie? overleg met ons!